Wie wordt de nieuwe Prins van de Blauwe Bok?

Dat zal het gesprek van de dag worden tijdens de Leste Mert. Traditiegetrouw maakt de Blauwe Bok net voor de Leste Mert de 11 prinskandidaten bekend. Dit om de geruchtenmachine wat brandstof te geven. De aankomende weken zullen er meer berichten en gegevens bekend worden van de kandidaten, maar nu een korte opsomming. Waarbij het bij iedere kandidaat weer de vraag is. Wordt hij het wel of niet? 

Cristo Peters: Is momenteel de huidige Prins van de Blauwe Bok. Zou hij het scepter over willen dragen of gewoon nog een jaar aan het roer blijven?

Carlo Meeuwsen:  Deze geboren en getogen Drutenees mag in zijn vrije tijd graag motor rijden. Is lid van carnavalsclub Toet r niet toe. Heeft 2 jaar geleden het Blauwe Bokken carnaval ontdekt toen zijn zoon Gijs jeugdprins was. Is hij misschien toch met het Blauwe Bokken virus besmet?

Hans ’t Jong: Is zeer actief in het verenigingsleven. Spendeert het grootste deel van zijn vrije tijd aan voetbalclub DIO 30. Loopt met de carnaval al jaren mee met de optocht samen met buurtvereniging Boldershof. Gaat hij dit jaar het DIO rood verruilen voor het Blauwe bokken blauw?

 

Harry Jol: Met zijn scheveningse ‘roots’ voel hij zich zeker thuis in het Drutense. In het dagelijks leven is Harry algemeen directeur van winkelketen Primera. Tijdens het carnaval is hij er steevast met het haringhappen. Zou hij dit jaar wellicht het carnaval van A tot Z willen meemaken?

Martijn van Sonsbeek: Runt samen met zijn vader een loodgieters bedrijf en is zelf trotse vader van Lars en Lynn. Het ‘prins zijn’ zit hem in het bloed. Zijn opa, vader en zus gingen hem reeds voor. Zal Martijn dit jaar de familie traditie als prins  waarmaken?

 

Micha Pouwels: Deze projectmanager en vader van 3 kinderen mag in zijn vrije tijd graag klussen en is ook vaak op zijn racefiets te vinden. Verder is hij ook actief bij carnavalsgroep het Bouwersgilde. Zal het Bouwersgilde dit jaar dan toch de prins leveren?

 

Paul Peters: Deze levensgenieter houdt wel van een feestje, is ook vaak bij DIO langs de lijn te vinden als trouwe supporter van zijn zoons Kas en Lard. Verder is Paul een vervent motorrijder en is dan ook bestuurslid van motorclub ‘DeVeldduivels’. Zou Paul zijn motorstuur los kunnen laten en het scepter gaan vasthouden?

 

Rino de Haas: Is altijd zeer actief betrokken bij het carnaval. Voorheen als lid van carnavalsclub  ‘De Kouwe Kletsers’ en de laatste jaren al met veel toewijding lid van ‘De Blauwe Bok’  Rino is al een aantal malen prins kandidaat geweest. Zal het dit jaar dan toch gaan gebeuren?

 

Tom Nijenhuis: Deze NEC supporter is in het dagelijks leven Freesmachinist, is levensgenieter en houdt van gezelligheid. Verder brengt hij graag tijd door met zijn 2 zoons. Zullen zijn zoons dit jaar hun vader als prins op de prinsenwagen zien staan?

 

Willem Bouwman:  Is als vrijwilliger actief bij DIO en is met de Blauwe Bok in aanraking gekomen door zijn zoon Jelle die bij de jeugdraad heeft gezeten. Nu is zijn tweede zoon Sjoerd aan de beurt om de jeugdraad te gaan versterken. Zullen ze dit jaar samen in het blauw op het podium staan?

 

Wim Arends: Deze eigenaar van een horeca gelegenheid  in Druten is de trotse vader van 3 meiden en een zoon. Heeft als hobby’s de perfecte carnavals mix. Hij mag namelijk in zijn vrije tijd graag koken, eten en een biertje drinken. Is deze mix voldoende om het ook tot prins te brengen?

 

Zaterdag 14 november zal bij Active Partyworld de nieuwe prins van ‘De Blauwe Bok’ bekend worden gemaakt. De avond start om 20:00. Vrijdag avond 13 november zal de nieuwe Jeugdprins(es) bekend worden gemaakt. U komt toch ook?

 

 

 

 
 

© 2014 CV De Blauwe Bok Druten | Webdesign: Patrick Schiks