Streekreut wordt Maas en Waalreut

Streekreut wordt Maas en Waalreut

Op carnavalsmaandag wordt er door Druten, Deest en Horssen ieder jaar een optocht georganiseerd voor alle carnavalisten uit Maas en Waal. In het verleden organiseerde De Blauwe Bok uit Druten het ene jaar “De Streekreut” en het andere jaar werd de “Maas en Waal Reut” georganiseerd door De Vrolijke Golf uit Deest en De Streupers uit Horssen.
Achter de schermen werkte beide organisaties al geruime tijd samen. Zo werd er een zelfde reglement toegepast en ging men samen de carnavalswagens keuren. Gezien deze samenwerking is het handiger om één naam te hanteren. Met ingang van heden gaan beide optochten verder onder de naam: Maas en Waal Reut. Het concept blijft hetzelfde. Op de even jaren vindt de optocht in Druten plaats. Op de oneven jaren in afwisselend Deest en Horssen. Dit jaar is de Maas en Wal Reut dus in Druten.
Inschrijven voor de “Maas en Waal Reut” kan tot 14 januari 2016 op de site: www.optochtenmaasenwaal.nl
Ook als men niet meedoet met de Maas en Waalreut, maar wel met de kwartjesreut in Druten, dient men zich ook in te schrijven via op: www.optochtenmaasenwaal.nl
Als men zich heeft ingeschreven kunnen de startnummers worden opgehaald op 26 januari 2016. Voor de wagens is dit van 19:00 tot 20:00 uur. Voor de loopgroepen en individuele is dit van 20:00 tot 21:00 uur.
 
 

© 2014 CV De Blauwe Bok Druten | Webdesign: Patrick Schiks