Blauwe Bok heeft record aantal Jeugdleden!

 De Jeugdraad van ‘De Blauwe Bok’ is nog nooit zo groot geweest. Dit jaar heeft de jeugdcommissie van de Drutense carnavals vereniging een record aantal jeugdigen onder hun hoede. In totaal maarliefst 38! De jeugdcommissie is een club enthousiaste vrijwilligers van ‘De Blauwe Bok’, welke behoudens de 26 jeugdraadsleden, ook nog 12 dansmariekes nog onder hun hoede hebben. Uiteindelijk is uit deze groep Jeugdprins Collin d’n Urste samen met zijn 6 koppige hofhouding gekozen en een raad van 19!!! De Blauwe Bok is enorm trots op deze groep jongeren. Des te zuurder is het dat de foto van deze unieke groep door een communicatiefout niet in de carnavalskrant van de Blauwe Bok is komen te staan. Bij deze willen wij deze groep onder de aandacht brengen.
Dankzij de donateursactie en een club anonieme Drutense sponsoren, welke niet met naam genoemd willen worden, kan ‘De Blauwe Bok’ al deze jonge bokken en geiten voorzien van passende kleding. De Blauwe Bok stelt voor allen passende kleding beschikbaar. Ze krijgen een mooie blauwe bokkencape en onderscheiding. Voor de meisjes is er een diadeem en voor de jongens een strikje en een heuse Steek. Ook de prinsenkleding en jurken van de Page’s worden door ‘De Blauwe Bok’ ter beschikking gesteld. Deelname is voor de kinderen geheel gratis. Er hoeft geen contributie te worden betaald en er wordt voor een natje en een droogje gezorgd.
De Blauwe Bok komt op vrijdag bij alle Drutense scholen op visite. Op zaterdag moedigt de Drutense carnavalsvereniging alle kinderen aan om mee te doen, of tenminste komen kijken, naar de Kwartjesreut. Verder organiseert De Blauwe Bok op carnavalsdinsdag de kindermiddag voor alle leeftijden welke overloopt in een groots confettifeest met het grootste confetti kanon van maas en waal. Iedereen is van harte welkom!
 

© 2014 CV De Blauwe Bok Druten | Webdesign: Patrick Schiks