Bep Arts overleden

 

Hilarisch waren de momenten wanneer Bep “zijn gordijn” weer ging ophangen, op de diverse podia, voor de prinsverkiezing of pronkzitting. Dat was zijn taak, daar mocht niemand anders aankomen. Als één van de kleinste van het stel wist hij altijd de grootste jongens voor zich te winnen om daarbij te helpen.

Berucht is ook “het blauwe kiesjuh van Bep”. Decennia geleden, een blauw houten kistje, gemaakt door Bep. Hierin zitten allerlei bouten, moeren, spijkers etc. welke van pas komen bij het opbouwen van de diverse decors met carnaval, je grijpt eigenlijk nooit mis. Het kistje is tot op de dag van vandaag nog in gebruik bij c.v. De Blauwe Bok, we zullen het blijven koesteren.

Een aantal jaren geleden heeft Bep besloten om te stoppen, vanwege zijn leeftijd, met zijn activiteiten en lidmaatschap van c.v. De Blauwe Bok. Dat Bep toen is benoemd tot ere-lid is een logisch gevolg.

Dankbaar zijn wij dan ook dat wij van c.v. de Blauwe Bok, ondanks de moeilijke omstandigheden, vandaag, 18 april 2020, onderdeel hebben kunnen uitmaken van de erehaag en een laatste groet hebben mogen brengen aan Bep.

Wij wensen Truus en haar dierbaren heel veel sterkte met dit enorme gemis.

Een laatste Alaaf voor Bep.
 

© 2014 CV De Blauwe Bok Druten | Webdesign: Patrick Schiks