Nieuwe Residentie

Stichting Karnaval De Blauwe Bok en Active Partyworld slaan handen ineen en verhuizen de residentie van De Blauwe Bok naar het partycentrum aan de Klepperheide.

Voorzitter Frank Jansen van De Blauwe Bok: “Wij hebben als carnavalsvereniging het doel om het carnaval in Druten in tact te houden en dit voor een zo breed mogelijk publiek te organiseren. Wij denken dat nu het moment is gekomen om ons te gaan richten op een jongere generatie en met Active Partyworld hiervoor de beste partner te hebben gevonden. Active Partyworld heeft zich op dit vlak inmiddels ruimschoots bewezen en als ik zie dat Active Partyworld voornemens heeft om diverse bekende artiesten en DJ’s aan te trekken voor het aankomend carnaval, dan zie ik het komend carnaval met vertrouwen tegemoet, waarbij naast het vertrouwde programma ook de avonden weer als vanouds druk en gezellig zullen zijn.”

Momenteel zijn bij Active Partyworld de voorbereidingen in volle gang om op 1, 2, 3 en 4 maart 2014 een vernieuwd en passend programma voor jong en oud neer te zetten. Om vast een tipje van de sluier op te lichten: op zaterdag en maandag begint het feest direct na de optochten met de prijsuitreiking onder begeleiding van diverse feest DJ’s gevolgd door live optredens van o.a. “De Lawineboys” (bekend van carnavalskrakers als: Sex met die kale – Joost – Over 100 jaar). Na de prijsuitreiking kan het feest kan gewoon doorgaan tot middernacht. Er komen meerdere eetmogelijkheden met diverse producten.

De muziek zal gedurende de avond een stoerder DJ imago krijgen (met o.a. DJ Dennis van der Geest) waarbij de carnavalsmuziek niet weg te denken is.

Tijdens de kindermiddag op dinsdag zal DJRonnie (uitgeroepen tot beste Party DJ van Nederland) het confettifestijn voor de kinderen begeleiden.

Om het carnavalsfeest voor iedereen toegankelijk te maken zijn de voornemens om aankomend jaar tijdens de carnavalsdagen geen entree te heffen.

Ook de vooravonden zoals de prinsverkiezing en pronkzitting zullen plaatsvinden bij Active Partyworld. Speciaal voor deze avonden wordt er in de grote evenementenhal een kleinere opstelling gecreëerd om de sfeer van de vooravonden te behouden.
De eerste officiële avond in de nieuwe residentie is de prinsverkiezing. Die is dit jaar op 16 november bij Active Partyworld.
 

© 2014 CV De Blauwe Bok Druten | Webdesign: Patrick Schiks