Carnaval in Druten gaat door!

Enkele weken geleden hebben de carnavalsverenigingen uit de gemeente Druten gezamenlijk het besluit genomen om alle carnavalsactiviteiten te cancelen. Dit was een lastig besluit, maar gezien de toen geldende beperkingen en verwachtingen was dit toen de enige juiste beslissing.

 

Afgelopen weken hebben wij het nieuws gevolgd en reikhalzend uitgekeken naar de persconferentie van afgelopen week.  Wij waren verrast dat de meeste beperkingen er voor het carnaval af gaan. Dit had niemand meer verwacht! Direct na de persconferentie hebben de vrijwilligers van De Blauwe Bok de koppen bij elkaar gestoken om te kijken wat er dan nog wél kan. Ook de andere verenigingen uit de regio hebben reeds alternatieve programma’s uitgebracht. We hebben contact gezocht met de Gouden Leeuw, onze vaste residentie voor de carnaval. Echter geven zij aan dat ze het logistiek niet meer voor elkaar te krijgen om op zo’n korte termijn alles te regelen voor een carnavalsfeest. Normaal staat er, tijdens carnaval, een grote feesttent, voorzien van alles wat nodig is voor een bruisend feest. Na goed overleg met De Gouden Leeuw is overeenstemming bereikt dat het carnaval voor dit jaar gevierd zal worden in onze 2e residentie ‘Bogerd’ in Druten. Waarbij aankomende zaterdag 19 februari de Jeugprins(es) bekendmaking plaatsvindt. Start programma 19:00 uur.

 

Voor het carnaval is bij ‘Bogerd’ in een record tempo een aangepast programma gemaakt. (Kaartverkoop via www.bogerddruten.nl)

Vrijdag: ‘Knallen met carnaval’ met optredens van Buren van de Brandweer, DJ Maurice, DJ Galaga

Zaterdag: Tonpratersavond tot 22:00 met medewerking van diverse tonpraters

Zaterdag: vanaf 22:00 ‘Carnaval the party’ met medewerking van DJ Edwin Meeuwsen

Zondag middag: De carnavalspubquiz

Zondag avond: Drutens Bierfest met optreden van Thorsten von Lippe Biesterveld , met medewerking van DJ Edwin Meeuwsen

Maandagmiddag: kindermiddag / matinee (gratis entree)

 

Wij hopen jullie allemaal te mogen begroeten en er toch nog een gaaf carnaval van te maken.

 

De Blauwe Bok Druten
 

© 2014 CV De Blauwe Bok Druten | Webdesign: Patrick Schiks