Free Style Herrie Kapel

 Dweilorkest, joekskapel, slenterkapel, hoempa band, zaate herremonie, feestorkest, you name it en ze zijn het. Maar what's in a name? De Free Style Herrie Kapel is een groep enthousiaste jonge helden die met hun energieke uitstraling een brok gezelligheid en sfeer het publiek in knallen!

Carnaval is en blijft natuurlijk een belangrijk onderdeel van het jaarlijks programma van de FreeStyle Herrie Kapel, maar daarnaast wordt er regelmatig deelgenomen aan festivals en feesten in binnen- en buitenland. De FreeStyle Herrie Kapel blaast met een aanstekelijk enthousiasme een zaal of plein in no time in een opperbeste stemming!

De FreeStyle Herrie Kapel brengt een gevarieerd repertoire; van Frans Duijts tot Elvis Presley en van de Golden Earring tot André Hazes. Moderne meezingers uit de apres ski, oude klassiekers, disco hits, pop en rock, vele stijlen muziek passeren de revue en maken de "Free Style" in de Herrie Kapel. Het is deze muzikale variatie die de kapel zo goed in staat stelt in te spelen op de wensen van het publiek. Al snel weten deze schuinsmarcheerders het ijs te breken en de zaal tot hogere sferen op te zwepen!

De repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het Bondsgebouw aan de Kattenburg te Druten, dus als uw interesse is gewekt en u wilt eens komen luisteren, bent u van harte welkom. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met hen opnemen.

Hopelijk tot ziens bij een van onze optredens! Ok moi!
www.fshk.nl
 
 

© 2014 CV De Blauwe Bok Druten | Webdesign: Patrick Schiks